KK Partizan NIS ovog leta organizuje košarkaški kamp u fenomenalnim klimatskim i smeštajnim uslovima koje nude Krupanj i Spa Hotel “Grand”.

Od 22. do 29. jula, na velikom broju otvorenih i zatvorenih terena, crno-beli dečaci će trenirati i sticati košarkaško znanje od trenera Partizana, baš kao i od brojnih gostiju koji su pisali istoriju najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba i kluba koji je iz Evrope dao najviše NBA igrača.

Krupanj se nalazi na svega 135 kilometara od Beograda, u Mačvanskom okrugu, a zbog čistog planinskog vazduha ima sve odlike vazdušne banje.

Polaznicima kampa na raspolaganju će biti smeštajni kapaciteti potpuno renoviranog Spa Hotel “Grand”, veliki broj otvorenih terena za košarku, košarkaška dvorana, trim staza, otvoreni bazen, baš kao i Spa centar sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, parnim kupatilom, saunom i sobom za masažu.

Pored vrhunskih trenera koji će sa polaznicima kampa raditi na poboljšanju njihovih košarkaških veština, KK Partizan NIS je za sve polaznike kampa obezbedio stručan nadzor lekara, fizioterapeuta, baš kao i rad sa kondicionim trenerima u cilju poboljšanja motoričkih i fizičkih sposobnosti.

Uz kvalitetan rad, polaznike kampa očekuje dosta zabavnog sadržaja, razna takmičenja i ekukativne radionice. Cenakampa za sve polaznike iznosi 36.000 dinara, a može se platiti u 6 rata, odnosno do polaska na kamp.