Košarkaška i fudbalska "sekcija" Bajerna iz Minhena sarađuje kao jedna celina. Fudbalski klub malo više promoviše košarkaški, ali se svakako u snimanju markentinških kampanja uvek dobro zabave. Ovog puta ulogu u reklami imao je srpski reprezentativac Vladimir Lučić i to u društvu fudbalskih faca poput Levandovskog, Kimiha i Alkantare.

Dok je pomenuti trio igrao karte u autobusu FK Bajern primetili su visokog čoveka, sa kapuljačom na glavi, koji spava na zadnjem sedištu. Dok su se pitali ko je nepoznata osoba, imali su simpatičan dijalog kada je Nojer rekao Levandovskom: "Jedino je sigurno da je veći od tebe". Alkantara se na to grohotom nasmejao.

Kada se mladi Kimih odvažio da ustane i pita "stranca" šta radi u njihovom autobusu, bunovni Lučić ga je pogledao - Nemac se iznenadio: Vladimir? Šta radiš ti u našem autobusu.

Košarkaš KK Bajerna je ovaj simpatični klip postavio na društvene mreže i postpisao ga sa: Valjda sam bio umoran.

Video je izazvao dosta simpatičnih komentara, a odreagovao je i Miroslav Raduljica u svom stilu kada se obraća drugarima: B produkcija, napisao je srpski centar.View this post on Instagram

I guess I was tired @fcb_basketball @fcbayern

A post shared by Vladimir Lucic (@vladimirlucic11) on