PRESKUPO POZIVANjE TAKSIJA: Mobilni operater Telenor dodatno naplaćuje telefoniranje prevoznim udruženjima

PRESKUPO POZIVANjE TAKSIJA: Mobilni operater "Telenor" dodatno naplaćuje telefoniranje prevoznim udruženjima

DA pozivanje taksi službi u Beogradu može da bude papreno naplaćeno, bez najave, samo uz šok na kraju meseca kada stigne račun, uverilo se mnogo žitelja glavnog grada. Prema žalbama sugrađana koji su se javili našoj redakciji, domaći mobilni operater "Telenor" pozivanje ovih "kratkih" telefonskih brojeva naplaćuje nekoliko desetina dinara po minutu. I to bez obzira na to što su pozivi u okviru domaćeg saobraćaja, a korisnici imaju skupe pakete ugovorene na neograničen broj minuta prema svim mrežama.

30. 10. 2020. u 11:00

PORODIČNA PROIZVODNjA SA PUNO LjUBAVI: Domaća rakija - šljivovica dobra volja očekuje bolji status sa žigom Čuvarkuća

PORODIČNA PROIZVODNjA SA PUNO LjUBAVI: Domaća rakija - šljivovica "dobra volja" očekuje bolji status sa žigom "Čuvarkuća"

U PROIZVODNjU naše rakije ulazi samo zrelo voće kupljeno od lokalnih poljoprivrednih proizvođača. Ono kasnije, pažljivom obradom na tradicionalni način, postaje prava domaća rakija. Po kvalitetu lako može da nadmaši industrijske, jer su one namenjene masovnoj prodaji, pa se baš tako i proizvode. Ovako svoju "kapljicu" hvali Milutin Krstajić, vlasnik kompanije "SIL 3". Ne krije Milutin ni najjednostavniji, ali najsigurniji recept za dobru rakiju. Pravilo je - što ne stavljaš u usta, nemoj ni u kazan.

30. 10. 2020. u 10:40