Nije Bili Beron krio zadovoljstvo posle pobede Crvene zvezde u Kaunasu. Upravo je on sa linije penala dao bitne poene u samoj završnici.


- Igrali smo čvrsto i borili smo se. Znali smo i pre početka da će ovo biti barska tuča i da neće biti mnogo poena, već borba dva tima koja igraju jaku odbranu. Šta je presudilo? Jednostavno smo dali taj koš više - rekao je Beron.


Imao je pohvale na račun protivnika.


- Igrali smo protiv tima koji ima odličnog trenera koji dobro zna kako da spremi ekipu, posebno kod kuće. Bila je ovo prava bitka koja je trajala svih 40 minuta, tako da sam srećan zbog pobede.


PROČITAJTE JOŠ: Crveno-beli prekinuli loš niz: Zvezda dobila dramu u Kaunasu


Ne krije američki bek da je ovo bilo veoma bitno za njegov tim.


- Veoma važna pobeda, bila nam je neophodna. Bila je ovo preduga nedelja za nas, četiri utakmice za sedam dana i bilo je potrebno da pobedimo. Gubili smo dosta neizvesnih utakmica gde smo vodili u poslednjoj deonici i nismo uspevali to da zadržimo. Sada smo uspeli i nadam se da ćemo ovaj niz nastaviti u Beogradu - poručio je Beron.


PROČITAJTE JOŠ: Gavrilović: Odbrana je bila presudna, srećan sam zbog igrača


Lorenco Braun se u potpunosti složio sa saigračem.


- Ključ je bila jaka igra u defanzivi. Nedostajalo nam je to u prethodnih nekoliko meseci. Na to smo stavili akcenat pre meča. Što se mene tiče, moram da priznam da se još navikavam na mečeve koji se igraju na mali broj poena. Jeste veća potrošnja energije, ali nam izgelda tako više prija. Svi se dobro osećamo i borićemo se do poslednje sekunde u svakoj utakmici - zaključio je Braun.