Sećanje na Marka Ivkovića: Delije i Gate 7 obeležile sećanje na tragično stradalog druga (FOTO)

Novosti online

21. 11. 2019. u 11:39

Сећање на Марка Ивковића: Делије и Гате 7 обележиле сећање на трагично страдалог друга (ФОТО)

Marko Ivković Jagoda foto: Fejsbuk

Na petogodišnjicu od pogibije u Istanbulu navivijača Crvene zvezde setili su se i navijači Olimpijakosa

Barjaci sa likom Marka Ivkovića i sa jagodom pet godina već vijore se severnom tribinom navijača Crvene zvezde, kako na fudbalskim tako i na košarkaškim utakmicama. Mladić, poznat među Delijama kao Jagoda, tragično je izgubio život, na današnji dan 2014. godine kada ga je nožem u srce ubo navijač Galatasaraja pred košarkašku utakmicu u Istanbulu.


U sredu na meču Crvena zvezda – Mačva nekoliko stotina navijači na severnoj tribini stadiona “Rajko Mitić” uobičajno su bodrili svoj tim u osmini finala Kupa Srbije. Bez posebno spremljene koreografije.


Ivkovića su se u četvrtak setili navijači Olimpijakosa. Na zvaničnoj stranici Gate 7 gde mu je ukazana slava - iznad fotografije sa crveno-belim zvezdinim šalom, upaljenim svećama i Markovom slikom piše: 21/11/214Na Instagram profilu Delija postavljena je čitulja posvećena Marku, a ispod nje tekst: Brat naš zauvek sa nama.


Na forumu Delija, na stranici ZAUVEK sa nama, osvanuo je jedan post sa porukom: Danas je 5 godina od tragične pogibije Jagode ... ŽIVIŠ


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Kimi

21.11.2019. 17:04

Busali su se u grudi o nekoj osveti, a nista od toga. Turci vrsljaju po Beogradu.

Dušan

21.11.2019. 19:22

2015 godine u Berlinu su igrali Alba- Crvena Zvezda. Šta sve rade Delije to nije normalno. Napadaju narod na ulici bez ikakvog razloga. Ne gledaju uopšte što ljudi vode djecu sa sobom. Oni i dolaze na utakmice da prave probleme. U turskoj su naleteli na malo žešće navijače i desilo se šta se desilo.