Na Zvezdinom severu obeležava se tužna godišnjica. Na današnji dan, pre pet godina, život je tragično izgubio mladi navijač crveno-belih Marko Ivković Jagoda.

Ivković je nastradao ispred istanbulske dvorane “Abdi Ipekči”. Uoči utakmice Galatasaraja i Crvene zvezde pristalice turskog kluba, značajno brojniji, napali su grupu navijača crveno-belih i tom prilikom je Kadri Aktaš ubo nožem u srce Jagodu. Iako su se turski lekari satima borili da sačuvaju mladi život, povreda koju je, tada pedesetogodišnji, Aktaš zadao Ivkoviću bila fatalna.

Kadri Aktaš osuđen je na 25 godina zatvora, koliko je i nesrećni mladić imao u trenutku ubistva, a na današnji dan Jagode su se setili i navijači Olimpijakosa.

Pristalice pirejskog kluba su godišnjicu ubistva obeležili uz sliku Marka Ivkovića, iznad koje je vezan Zvezdin šal, sa mnoštvom upaljenih sveća oko fotografije.
Podsetimo, Jagodino ubistvo je, barem na trenutak, ujedinilo navijače dva najveća srpska kluba, pošto su se i fanovi Partizana od Ivkovića oprostili transparentom i paljenjem zastave navijača Galatasaraja.