TRINKIJERI U SVOM STILU NAJAVIO LOKOMOTIVU: Sem mog zdravlja i Jankovićeve frizure sve je ok

Beta

ponedeljak, 21. 10. 2019. u 19:03

ТРИНКИЈЕРИ У СВОМ СТИЛУ НАЈАВИО ЛОКОМОТИВУ: Сем мог здравља и Јанковићеве фризуре све је ок
Trener Partizana Andrea Trinkijeri stigao je i da se našali pred meč sa Lokomotivom

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da ne zna kakvu utakmicu može da očekuje protiv Lokomotive Kuban, ali i ocenio da će kvalitet igre njegovog tima zavisiti od mentalne i fizičke energije.

"Dobra ekipa, dobri, iskusni igrači... Ući ćemo u utakmicu s dobrim namerama, dobili smo dve utakmice već na strani u Evrokupu, znamo da će biti izuzetno teško, ali mislim da ćemo igrati dobru utakmicu... Imaćemo pet igrača da stavimo protiv njihovih fantastičnih pet igrača", rekao je Trinkijeri novinarima u Beogradu.

Košarkaši Partizana dočekuju sutra Lokomotivu u utakmici četvrtog kola Grupe B Evrokupa.

Partizan nakon prva tri kola ima maksimalan učinak, dok je Lokomotiva upisala dve pobede i poraz.

Upitan kakvu utakmicu očekuje, Trinkijeri je prvo rekao: "Ne znam".

"Oni se još uigravaju, imena su top, Deker, Kalnijetis, Kamings, Alan Vilijams, Fridzon, ima tu 'mesa'. Ako ozbiljno igraju, nema bolje ekipe u Evrokupu. Ritas je uspeo vrhunskom partijom da ih dobije, ali to je bilo i bolje od vrhunske partije. Hoćemo li mi biti u stanju igrati vrhunsku partiju? Ja se nadam", rekao je Trinkijeri.

"Jako nam je teško jer nemamo vremena za trening, oporavak, puno je putovanja. Naša vrhunska partija neće biti u kvalitetu nego u mentalnoj i fizičkoj energiji, to mora biti način da se igra utakmica", dodao je trener Partizana.

Crno-beli će se sutra vratiti u Pionir, pošto je Beogradska arena zauzeta.

"Kad je najteže biće najbolje", rekao je Trinkijeri.

Trinkijeri nije bio na klupi Partizana protiv Mornara jer je imao zdravstvene tegobe, pa je novinare zanimalo kako se sada oseća.

"Malo sam bolje, još nisam top, neću trčati kako znam... Sem mog zdravlja i Jankovićeve frizure sve je ok", rekao je Trinkijeri.

Utakmica se igra sutra od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".Pratite nas i putem iOS i android aplikacije