Partizanov doktor uverava da nema razloga za brigu: Trinkijeriju pozlilo zbog spleta okolnosti

Novosti online

nedelja, 20. 10. 2019. u 10:33

Партизанов доктор уверава да нема разлога за бригу: Тринкијерију позлило због сплета околности

Andrea Trinkijeri foto: N. Paraušić

Uradili smo sve analize, uradili smo i EKG, proverili pluća i sada je sve u najboljem redu – kaže Moma Jakovljević
Nije bilo prijatno ekspediciji Partizana u Baru u subotu uveče. Dok su se igrači crno-belih spremali da izađu na zagravanje pred meč s Mornarom, treneru kluba iz Humske Andrei Trinkijeriju je pozlilo, zbog čega je umesto kraj aut linije dešavanja iz “Topolice” pratio u hotelskoj sobi, u koju se vratio pošto mu je u bolnici ukazana pomoć.

Na sreću, ohrabrujuće vesti stigle su odmah posle meča, kada je na konferenciji za medije Trinkijerijev pomoćnik Vlado Šćepanović otkrio da je italijanski stručnjak sačekao ekipu u svlačionici, da bi nešto kasnije i Partizanov lekar Moma Jakovljević rekao da nema razloga za brigu oko Andreinog zdravstvenog stanja.

- Pre početka utakmice Trinkijeri se osećao malaksalo, bilo mu je muka i otežano je disao. Probali smo sa umivanjem, ali je još teže disao. Rekao je da je bio pod klimom, a onda sišao pravo na plažu, gde je bila visoka temperatura. Uradili smo sve analize, uradili smo i EKG, proverili pluća i sada je sve u najboljem redu. Mislim da je to bio splet okolnosti – kazao je doktor crno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)