ŠOK U PODGORICI: Subotić više nije trener Budućnosti

Beta

18. 10. 2019. u 12:56

ШОК У ПОДГОРИЦИ: Суботић више није тренер Будућности

Foto: N.Paraušić

Košarkaški klub Budućnost i trener Slobodan Subotić sporazumno su raskinuli ugovor, saopštio je podgorički klub

Košarkaški klub Budućnost i trener Slobodan Subotić sporazumno su raskinuli ugovor, saopštio je podgorički klub.

"Imajući u vidu da i Upravni odbor i trener Subotić dele zajednički stav da je ekipi potrebna promena koja će vratiti klub na pobednički kolosek i nastavak sezone Evrokupa, složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rešenje", navodi se u saopštenju Budućnosti.

Budućnost je novu sezonu u ABA ligi počela sa dve pobede, ali je zato u Evrokupu doživela sva tri poraza.

"Sa Slobodanom Subotićem, kao trenerom i kao čovekom je bilo divno sarađivati. Zahvaljujemo mu na korektnom odnosu i pogledima na novonastalu situaciju u klubu. Budćnost neće zaboraviti sjajnu pobedu u Beogradu protiv Crvene Zvezde. Hvala mu što je ovom odlukom pokazao da deli naš stav da je klub i njegov interes ispred svih nas kao pojedinaca", navodi Budućnost u saopštenju.

I Subotić je istakao da je u ovom trenutku klubu potrebna promena kao "dodatni snažan impuls igračima".

"Delim mišljenje i stavove Upravnog odbora da klubu treba promena da bi u pravom smeru krenuo dalje ka ostvarenju planova zacrtanih na početku sezone. Raskidamo saradnju na veoma korektan način, u potpunosti deleći zajedničke stavove. Budućnosti želim sve najbolje u ovoj i budućim sezonama", naveo je Subotić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Drugačiji

18.10.2019. 13:40

Kakav naslov.......aman deco ucite od starijih kolega.......ako znate sa kompjuterima ne znaci da nesto znate..........to znaci da ste ograniceni a imate kapaciteta za ......