Jovanović: Ne smeju da nas zavaraju porazi Cibone

Beta

17. 10. 2019. u 15:06

Јовановић: Не смеју да нас заварају порази Цибоне

Vladimir Jovanović foto: N. Paraušić

Mi moramo da odigramo sa puno energije, koncentracije i da ne odustajemo od naše igre bez obzira na dešavanja na terenu – kaže trener FMP pred gostovanje u Zagrebu
Trener košarkaša FMP Vladimir Jovanović rekao je da njegovu ekipu ne bi trebalo da zavaraju porazi Cibone u prve dve utakmice ABA lige, kao i da očekuje igru s puno energije.

- Očekuje nas gostovanje iskusnoj ekipi. Cibona je izgubila prve dve utakmice u ligi, ali to ne bi smelo da nas zavara. U obe utakmice bili su više nego ravnopravni protivnik i praktično su izgubili u poslednja dva minuta - rekao je Jovanović, a preneo je sajt ABA lige.

FMP će u trećem kolu ABA lige gostovati Ciboni u petak od 18.00.

- Dodatno su se pojačali na poziciji jedan i sada su dobro popunjeni na svim pozicijama. Mi moramo da odigramo sa puno energije, koncentracije i da ne odustajemo od naše igre bez obzira na dešavanja na terenu. Očekujem motivisanog protivnika i neizvesnu utakmicu, ali i dobru igru svog tima - rekao je trener FMP.

Košarkaš Stefan Momirov istakao je da je pred ekipom "bitna utakmica protiv nezgodne ekipe".

- Počeli smo sezonu u dobrom ritmu i daćemo sve od sebe da se tako i nastavi. Moramo da igramo sa puno energije i da pokažemo čvrstinu u odbrani. Spremni smo za utakmicu, kao i uvek idemo na pobedu - rekao je Momirov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije