KAKO JE ĐORĐEVIĆ UBEDIO TEA DA DOĐE U BOLONjU: Priča o emocijama je presudila

Novosti online

16. 10. 2019. u 09:10

КАКО ЈЕ ЂОРЂЕВИЋ УБЕДИО ТЕА ДА ДОЂЕ У БОЛОЊУ: Прича о емоцијама је пресудила

Aleksandar Đorđević foto: N. P.

Način na koji se bori Siniša je izvanredna planetarna poruka. Da se naježiš, rekao je doskorašnji selektor Srbije o Mihajloviću

Trener Aleksandar Đorđević odmorio je glavu, dušu i telo od Svetskog prvenstva, oprostio se od nacionalnog tima i spreman preuzeo Virtus iz Bolonje. Posle četiri kola, Saletova ekipa je neporažena u prvenstvu Italije, a na parketu je predvode iskusni srpski internacionalci Miloš Teodosić i Stefan Marković.


U razgovoru za “Tutosport” Đorđević je otkrio kako je ubedio kapitena Srbije da mu se priključi u Bolonji i posle NBA lige obuče dres Virtusa.


- Rekao sam mu da su velika imena prošla preko tog parketa u Bolonji. Objasnio sam mu šta Bolonja kao košarkaški grad može da mu pruži, kakvi su ovde strast i glad za košarkom. U Virtusu sam proveo dve najlepše godine karijere gledajući iz ugla emocija – rekao je Aleksandar Đorđević.


Novinar je otvorio i temu nad kojom Italija bdi - situacija u kojoj se našao Siniša Mihalović, trener fudbalera Bolonje, sa kojim se Đorđević poznaje iz igračkih beogradskih dana.


- Situacija sa Sinišom vratilame je u vreme od pre nekoliko godina. Moj stariji bratanac, koji sada ima 14 godina i zdrav je, tada je morao da se suoči sa istom mukom. Imao je osam godina kada je otišao na transplantaciju u „Bambin Đesu“ u Rim i celog života ću biti zahvalan profesoru Lokateliju kako nas je primio i tretirao. Način na koji se bori Siniša je izvanredna planetarna poruka. Da se naježiš! I siguran sam da će pobediti na svoj način, sa čeličnom voljom koja se nije videla do sada rekao je Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Šone

16.10.2019. 10:06

Lako ubediti propalog Nba igrača koji treba da vadi fleke. Lakše je to kroz Evrokup i još mu daš poprilično para.

Dane

16.10.2019. 16:43

@Šone - Mali Sone i ostali gubitnici pominju velikog Saleta i Tea a ne stoje mirno.Ajmo sada MIRNOOOO!!! Ko ste vi ne vredite zajedno ko njihov mali prst

Dox

16.10.2019. 11:12

A ja mislio da ti je iz ugla emocija najlepše bilo u Partizanu. Šta ćeš, nije to do tebe, osećaš što osećaš, bar si pošteno rekao, ko je meni kriv pa sam mislio da je to ipak Partizan.

Doca

16.10.2019. 11:18

Bio sam ubeđen, da si po pitanju emocija najviše vezan za Partizan. Dobro da si rekao, da znamo kako da te dočekamo u Areni, ako slučajno prođete do susreta sa nama. Pozdrav!

Baneton

17.10.2019. 08:22

Ne! Djordjeviccje jedini pored zvezdane koji je hteo da ga primi u tim obzirom da je teo vec star i izraubovan igrac propao u nba...