KOŠARKAŠI Partizana neće ove sezone samo igrati u novoj hali, već i u novim dresovima. Danas su crno-beli prvotimci Veličković, Jaramaz i Pejdž, na otvorenim terenima na Kalemegdanu, promovisali opremu u kojoj će zakoračiti u predstojeću takmičarsku godinu.


Uz taktove Partizanovih pesama, prisutni su se podsetili i dresova koje su nekada nosili Vlade Divac, Aleksandar Đorđević i Dušan Kecman.


- Prošle godine smo prvi put obukli opremu "Under Armour" i mogu da kažem da su svi igrači bili zadovoljni kvalitetom. To nam je veoma bitno - rekao je na promociji kapiten Novica Veličković. - Nadam se da će nam ovi dresovi ostati poznati u istoriji kluba i da ćemo u njima vratiti neke trofeje u našu kolekciju.


Svečanosti je prisustvovao i trener Andrea Trinkijeri, koji je kratko proanalizirao dosadašnji učinak u pripremnom periodu tokom kojeg crno-beli nemaju poraz.


- Nisu bitne ni pripremne utakmice, ni pobede. Važno je kako radimo, kako izgledamo kao tim. Imamo mnogo posla. U odbrani smo prava ekipa, u napadu još moramo da radimo. Novi igrači su se brzo uklopili u sistem. Sad mi je sve jasno... Shvatio sam šta možemo, a šta ne. Nije vreme da budem zadovoljan. Neke stvari su me oduševile, a na nekima moramo da radimo - zaključio je Trinkijeri.