ZVEZDINA PODRŠKA LEGENDI: Trifo, brz oporavak i povratak na klupu Igokee

V.N.

utorak, 17. 09. 2019. u 11:53

ЗВЕЗДИНА ПОДРШКА ЛЕГЕНДИ: Трифо, брз опоравак и повратак на клупу Игокее
Košarkaški klub Crvena zvezda poželeo je bivšem igraču i trener Aleksandru Trifunoviću brz oporavak posle moždanog udara u Banjaluci

CRVENA zvezda poželela je svom bivšem košarkašu i treneru Aleksandru Trifunoviću brz oporavak posle moždanog udara u Banjaluci.


Aktuelni trener Igokee juče je hospitalizovan na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci i njegovo stanje koje prate doktori je trenutno stabilno.


- Crvena zvezda želi brz oporavak i povratak na klupu Igokee našem Trifi. Ovom prilikom se zahvaljujemo lekarskom timu koji vodi računa o zdravstvenom stanju Aleksandra Trifunovića. Takođe, klub se zahvaljuje svima koji su kontaktirali KK Crvena zvezda sa namerom da se raspitaju za zdravlje i požele brz oporavak našem nekadašnjem kapitenu i treneru - navodi se u saopštenju na sajtu kluba.


Trifunović je juče osetio slabost u svom stanu u Banjaluci, ali je ostao priseban i pozvao je Vuka Radivojevića, bivšeg igrača Igokee a sada funkcionera tog kluba, i rekao mu da se ne oseća dobro. Radivojević je brzo došao do stana Trifunovića i odvezao ga u bolnicu.


Trifunović je tri puta vodio Crvenu zvezdu, a u karijeri još Lietuvos ritas, Žalgiris, Panionios, Astanu i turske klubove Ješilgiresun i Karšijaku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije