Gordić: Možemo da napravimo dobre stvari

Beta

utorak, 27. 08. 2019. u 12:24

Гордић: Можемо да направимо добре ствари

Nemanja Gordić foto: N. Paraušić

Cilj je da se, pre svega, dobro spremimo, da odradimo svaki trening maksimalno i onda bi trebalo da stvari dođu na svoje mesto – kaže plejmejker Partizana
Košarkaš Partizana Nemanja Gordić rekao je da veruje da crno-beli imaju dosta potencijala, da mogu da naprave dobre stvari i dodao da je uzbuđen što će u predstojećoj sezoni igrati u Beogradskoj areni.

- Za sada je sve u najboljem redu. Treniramo, atmosfera je super. Istina, tek smo počeli, dugačak je put pred nama, ali mislim da imamo dosta potencijala - rekao je Gordić novinarima na otvorenom treningu u maloj hali Beogradske arene.

Nemanja Gordić se ovog leta vratio u Partizan. On je prethodno crno-beli dres nosio u sezoni 2012/13. kada je sa Partizanom osvojio ABA ligu i Superligu Srbije.

- Cilj je da se, pre svega, dobro spremimo, da odradimo svaki trening maksimalno i onda bi trebalo da stvari dođu na svoje mesto. Imamo kvalitet, a taj kvalitet treba da se uigra, da se sve posloži. Dosta je novih igrača, a sezona je duga i zahtevna. Mislim da možemo da napravimo dobre stvari - rekao je Gordić.

Partizan će naredne sezone svoje mečeve igrati u Beogradskoj areni.

- To je novo, ja nisam igrao u Areni. Malo sam i uzbuđen zbog toga. Nadam se da ćemo imati podršku sa tribina kao što smo imali u Pioniru, to će nam mnogo značiti - rekao je Gordić.