BEZ GAGIJA U KINI: Povreda Milosavljevića potpuno bacila senku na pobedu protiv Turske

Mi. Rogač

subota, 17. 08. 2019. u 02:01

БЕЗ ГАГИЈА У KИНИ: Повреда Милосављевића потпуно бацила сенку на победу против Турске

Dragan Milosavljević Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Beku reprezentacije stradao ligament levog kolena, danas se vraća za Beograd
OVOG leta Srbija nema sreće sa povredama, jer je posle Miloša Teodosića, od juče van stroja i Dragan Milosavljević. Beku nacionalnog tima je prema nezvaničnim informacijama iz Atine stradao prednji ukršteni ligament levog kolena, koji je već operisao 2014.godine, i danas će se vratiti u Beograd gde će posle pregleda biti utvrđeno da li će biti podvrgnut novom operacionom zahvatu. Njegov nezgodan doskok u trećoj četvrtini i bolan izlazak sa terena, u potpunosti je bacio senku na pobedu Srbije protiv Turske u prvom kolu „Akropolis kupa“ – 87:72.


Dok je napuštao parket izgovorio je rečenicu koja nije uopšte zvučala optimistično: „Ne mogu da se oslonim na nogu“. Otišao je iz hale odmah na magnetnu rezonancu koja je pokazala da će taj trenutak u OAKA areni biti očigledno koban kada je u pitanju Gagijevo učešće na Svetskom kupu u Kini.


Srbija je u Atini brojala 12 igrača do povrede Milosavljevića, jer su u Beogradu ostali Teodosić, koji ima minimalne šanse da se nađe među putnicima za Kinu, i Lučić, sa problemom u butnom mišiću ali lakše prirode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Jata

17.08.2019. 08:36

Sta rade kondicioni treneri i maseri?! Ako ne znaju neka pitaju Novaka da im preporuci nekog da ih nauci. Kako Nole nije imao ovakve probleme!

Tupsonu

17.08.2019. 16:29

@Jata - Novak ne skače za loptu i nema nikog oko njega da nezgodno doskoči.

vuk

17.08.2019. 08:59

Nazalost, to su profesionalni igraci koji su prilcno istroseni u sezoni. Ovaj medjuperiod se obicno koristi za odmor i postepeno vracanje forme. Pripreme za reprezentaciju su mnogo jace tako da telo nema vremena za odmor. Nisu bez razloga mnogobrojni otkazi u USA i trazenje dodatnih garancija. Mi svi volimo da vidimo Srbiju na postolju i to je veliki pritisak na sve, ali zaboravljamo da su i to samo ljudi sa fizickim limitima.

Драган КНН

17.08.2019. 10:52

Одбрана , шут , мотивација ..... Гаги тихи момак за све задатке ! Ово је значајан губитак за наш тим . Да нам што прије оздравиш Гаги !!!

Prebidoli

17.08.2019. 11:09

Ad hoc rešenje Stefan Marković. Taman da odradi pripreme sa novim trenerom u klubu.

Gagi

17.08.2019. 11:14

Imajući u vidu da je Dragan Milosavljević povređen, kao i da je veliko pitanje da li će se Miloš Teodosić oporaviti do Svetskog prvenstva, više je nego očigledno, da će selektor Đorđević morati da pozove Aleksu Avramovića da se ponovo priključi reprezentaciji.