IGRAČA ZVEZDE PREMEŠTAJU NA INTENZIVNU NEGU: Kuzmić bolje, Ilić se probudio iz kome

V.N.

21. 07. 2019. u 14:36

ИГРАЧА ЗВЕЗДЕ ПРЕМЕШТАЈУ НА ИНТЕНЗИВНУ НЕГУ: Кузмић боље, Илић се пробудио из коме
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, koji se oporavlja od teške saobraćajne nesreće, u ponedeljak će biti premešten iz šok sobe Urgentnog centra u odeljenje intenzivne nege te zdravstvene ustanove

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, koji se oporavlja od teške saobraćajne nesreće, u ponedeljak će biti premešten iz šok sobe Urgentnog centra u odeljenje intenzivne nege te zdravstvene ustanove.

Klub sa Malog Kalemegdana obavestio je javnost da je Kuzmić od petka u potpuno svesnom stanju, da komunicira sa članovima svoje porodice i lekarima koji su zaduženi za njegov oporavak. Prema procenama lekarskog tima, Ognjen je sada van životne opasnosti, nema negativnih promena niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša.

PROČITAJTE JOŠ: DELEGACIJA ZVEZDE U POSETI KUZMIĆU: Ognjen je svesno, diše i postepeno komunicira

Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a Kuzmić bi mogao i prvi put da se pridigne iz kreveta i stane na svoje noge, što je izuzetan pomak i napredak za samo sedam dana otkako je prebačen u Beograd sa povredama opasnim po život.

Crvena zvezda je u stalnom kontaktu i sa lekarima iz Banjaluke i porodicom Bogdana Ilića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći sa Kuzmićem.

- Bogdan se probudio iz kome i oporavlja se zahvaljujući velikim naporima i brizi lekarskog tima iz Banjaluke - saopštili su crveno-beli.

PROČITAJTE JOŠ: KUZMIĆ IZAŠAO IZ KOME: Ognjen se oseća dobro i pozitivno reaguje na terapijuPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Rile

21.07.2019. 23:25

Treba da pisete o Kuzmicu,ali tek sad pominjete Bogdana kao da on nije covek posto nije poznat.Stvarno je bedna ova nasa stampa spominju poznatijeg samo radi sto veceg tiraza.Znam da se ovo nece objaviti