Simonović: Funkcionišemo kao porodica, to je naša prednost

Tanjug

četvrtak, 18. 07. 2019. u 18:31

Симоновић: Функционишемо као породица, то је наша предност

Foto: N.Paraušić

Košarakški reprezentativac Srbije Marko Simonović rekao je da igrači sa nestrpljenjem čekaju početak priprema za Svetsko prvenstvo u Kini

Košarakški reprezentativac Srbije Marko Simonović rekao je da igrači sa nestrpljenjem čekaju početak priprema za Svetsko prvenstvo u Kini.

"Svu smo motivisani, puni elana i želje za dokazivanjem i pobedom. Tako smo se uvek postavljali, tako će biti i sada. Što se nas tiče, mi i danas možemo da počnemo da treniramo", rekao je Simonović Tanjugu.

Srbija će na SP igrati u grupi D sa reprezentacijama Italije, Angole i Filipina.

"Biće jako teško, kao što su rekli i selektor i Teodosić. Ima mnogo reprezentacija koje pretenduju za sam vrh. To je dodatni izazov za nas, daćemo sve od sebe i nadam se da ćemo uz malo sreće da napravimo sjajan rezultat", rekao je Simonović, koji je goovorio i o tome šta će biti najveći adut Srbije na SP.

"Uz kvalitet koji imamo, tu su i zajedništvo i atmosfera. Funkcionišemo kao porodica već godinama unazad i to je naša velika prednost u odnosu na druge ekipe".

Simonoviću je pre nekoliko dana ostao bez kluba, pošto nije nastavio saradnju sa Zenitom nakon isteka ugovora, a pojavila se informacija da bi krilni košarakš mogao da nastavi karijeru u novoformiranom klubu Olimpija Cedevita.

"Videćemo, videćemo", kratko je prokometarisao Simonović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)