KUZMIĆ USPEŠNO OPERISAN: Ognjenu omogućeno da nesmetano da diše

Novosti online

sreda, 17. 07. 2019. u 12:50

КУЗМИЋ УСПЕШНО ОПЕРИСАН: Огњену омогућено да несметано да дише

foto: KK Crvena zvezda

Košarkaš Crvene zvezde je i dalje stabilno, nalazi se u indukovanoj komi, a njegovo lečenje i oporavak u skladu su sa planovima lekarskog tima koji vodi brigu o njemu

Operacija Ognjena Kuzmića, koju je izvršio tim lekara Urgentnog centra, završena je uspešno. Sanirane su maksilofacijalne povrede koje je košarkaš zadobio u nedelju u saobraćajnoj nesreći, objavljeno je na zvaničnom sajtu Crvene zvezde u saopštenju koje prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je operacija Ognjena Kuzmića, koju je obavio tim lekara Urgentnog centra u sredu, završena uspešno.

Ovim hirurškim zahvatom otklonjene su teške maksilofacijalne povrede koje je Ognjen zadobio u nedelju u saobraćajnoj nesreći.

Ova operacija košarkaša Crvene zvezde bila je neophodna, kako bi se polomljena gornja vilica, i ostale povrede lica vratile (što je sa uspehom i urađeno) u anatomsku poziciju, čime je omogućeno da Ognjen može nesmetano da diše.


Ognjen Kuzmić je i dalje stabilno, nalazi se u indukovanoj komi, a njegovo lečenje i oporavak u skladu su sa planovima lekarskog tima koji vodi brigu o njemu.

KK Crvena zvezda mts nastaviće blagovremeno da obaveštava javnost o zdravstvenom stanju našeg košarkaša – stoji u saopštenju crveno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Мр Радомир Шћепановић

17.07.2019. 13:08

Каква је анализа крви? Да ли је било алкохола, опјата? О чему се ради? Саобраћајни прекршај? Пребрза вожња?