Stanje povređenog košarkaša Crvene zvezde Ognjena Kuzmića je bolje, ali je i dalje vrlo složeno, zbog čega će centar crveno-belih još neko vreme ostati u indukovanoj komi, objavio je klub s Malog Kalemegdana u saopštenju koje prenosimo u celosti.


- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je opšte zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje nego u odnosu na prethodni dan, ali i dalje vrlo složeno.

Ognjen se još uvek nalazi u indukovanoj komi, ali njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu, i u sve većem obimu naš košarkaš je u stanju da samostalno diše.

Pročitajte još Velika borba Ognjena Kuzmića: Prvi znaci ohrabrujući

Odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić biće u sredu podvrgnut hiruškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi vezani za njegovo disanje.

Zbog složenosti te intervencije košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije ostaće u indukovanoj komi dok se ne obavi hiruški zahvat u sredu.

KK Crvena zvezda mts i ovom prilikom se zahvaljuje svim ljudima dobre volje, klubovima, i svima koji i dalje iskazuju veliku brigu za zdravstveno stanje i oporavak našeg Ognjena Kuzmića – stoji u saopštenju srpskog i regionalnog prvaka.

Pročitajte još „NOVOSTI” U RODNOM MESTU OGNjENA KUZMIĆA: Meštani u šoku, nadaju se najboljem