Dinamik i ove sezone u ABA 2 ligi

Novosti online

16. 07. 2019. u 10:27

Динамик и ове сезоне у АБА 2 лиги

foto: KK Dinamik

Prihatićemo ovaj izazov i daćemo svoj maksimum da rezultatima na terenu pokažemo da smo tim za najveće domete - izjavio je prvi čovek Dinamika Velibor Jojić
Dinamik će i u nastupajućoj sezoni biti učesnik regionalnog karavana, pošto je Skupština ABA lige odlučila da klubu s Droćola dodeli specijalnu pozivnicu za učešće u ABA 2 ligi, kao trećeplasiranom klubu Košarkaške lige Srbije.

U sezoni koja je za nama, Dinamik je u regionalnom takmičenju nastupao sa najmlađim sastavom u ligi i ostvario visoko peto mesto, ostavši na korak od plej-ofa.

- Prezadovoljni smo činjenicom da je menadžment ABA lige prepoznao vrednost našeg kluba i napore koje ulažemo da obezbedimo najbolje uslove igračima i stručnom štabu, a pre svega naš rad na razvijanju talentovanih mladih igrača. Liga je prepoznala Dinamik kao klub koji je zaslužio pozivnicu i može stabilno da iznese sve obaveze u ABA 2 ligi. Prihatićemo ovaj izazov i daćemo svoj maksimum da rezultatima na terenu pokažemo da smo tim za najveće domete - izjavio je prvi čovek Dinamika Velibor Jojić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Патриота

16.07.2019. 10:52

Клубу који је завршио ба 5 месту треба да се додели специјална позивница, а шта да очекује 6,7,8... или последњи????

Kakve bahanalije

16.07.2019. 17:23

Ne daju Rabotničkom da se takmiči čak ni u ABA 2 ligi, a trpaju oavj mafijaški Dinamik.