„NOVOSTI” U RODNOM MESTU OGNjENA KUZMIĆA: Meštani u šoku, nadaju se najboljem

Vid Blagojević

nedelja, 14. 07. 2019. u 23:03

„НОВОСТИ” У РОДНОМ МЕСТУ ОГЊЕНА КУЗМИЋА: Мештани у шоку, надају се најбољем

Foto Vid Blagojević

Iako je većina meštana nepoverljiva prema novinarima, u poseti ovom selu, uverili smo se da je u nedelja tema svih tema sobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen košarkaš Ognjen Kuzmić
Vest da je Ognjen Kuzmić(29), košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, teško povređen u saobaćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju ujutro u Ramićima na putu Banjaluka – Prijedor, kada je došlo do sudara "poršea" i "BMW-a" prostrujala je kao munja Republikom Srpskom. Ta vest meštane Grabovica kod Doboja, rodnog mesta Kzmića ostavila je u šoku.

Iako je većina meštana nepoverljiva prema novinarima, u poseti ovom selu, uverili smo se da je u nedelju tema svih tema sobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen košarkaš Ognjen Kuzmić. U kući Kuzmića niko ne želi da daje bilo kakve izjave. Nezvanično smo saznali da su otac Milan i majka Bogdana u Beogradu sa Ognjenom.

- Nemam šta reći, molimo vas nemojte nas ništa pitati i uznemiravati i nemojte me fotografisati - upozorila je sestra Olivera.

Strina Milica Kuzmić u svom dvorištu sva utučena, ima samo reči hvale za Ognjena.

- Svi smo u šoku, ovde su samo dve kuće Kuzmića ali sve komšije se mole Bogu za zdravlje našeg Ognjena. Teško smo doživeli tu vest. Samo se nadamo da će sve biti u najboljem redu. Ognjen je kao dete bio dobar, bio je uzor ovoj našoj omladini. Proneo je slavu našeg sela i Doboja širom sveta - izustila je strina Milica Kuzmić.

U seoskoj kafani u Grabovici gde se prebiru svaki dan sve teme, nedelja ujutru bila je rezervisana za tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povrđen, kako meštani kažu, „njihov Ognjen“.


Za jednim od stolova sede petorica mladića i zabrinuto pričaju:

Pročitajte još - TEŠKA NESREĆA KOD BANjALUKE: Ognjen Kuzmić u komi, hitno ga prebacuju za Beograd! (FOTO)

- O tom momku možemo reći samo reči hvale u svakom pogledu. Čuli smo da je u komi, međutim nadamo se da će pobediti i u ovoj utakmici života kao što je dosada toliko puta pobeđivao u dresu Srbije, Crvene zvezde, Reala, ma gde god da je igrao on je bio pobednik - kaže jedan od njih.

Mladić za fliperom moli da ga ne fotografišemo ali kaže:

- Taj momak nije ovo zaslužio, sjajan je bio u svemu i veoma je često dolazio svojoj kući. Želim mu od srca da se oporavi i da se vrati na košarkaški teren - kaže mladić koji ne želi da mu se ime pominje u novinama.


Da podsetimo, u nedelju ujutro Kuzmić je u udesu u saobraćajnoj nesreći doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda prebačen je iz UKC Republike Srpske u Beograd.

Kako je potvrđeno u policijskoj upravi Banjaluka osim Kuzmića u "poršeu" je teško povređen i njegov saputnik Bogdan Ili,  dok su drugi auto BMV vozili Marko Miljatović (32) i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora, i oni su zadobili lakše povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)