NI trener Milan Tomić, kao i njegov kolega na klupi Partizana, ovog puta nije ispoštovao „dres kod“ KLS. Pred predstavnike medija izašao je u majici.

- Kontrolisali smo utakmicu 37 minuta, bili bolji u skoku, u svim procentima šuta. Svi su dali sto odsto, sada je 2:1 i potrebna nam je još jedna pobeda.

O četvrtom meču pred Partizanovim navijačima:

- Sve utakmice su bile teške, na jednu ili dve lopte, tako da se ne može predvideti kako će izgledati četvrta. Moramo dobro da spremimo, jer imamo meč-loptu za osvajanje prvenstva Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: KRAJ: Crvena zvezda - Partizan 96:90

O povređenom Ognjenu Dobriću:

- Pokušaćemo da ga osposobimo za tu utakmicu, jedan je od naših najboljih igrača u Superligi. Čestitam ostalim igračima koji su pokrili njegov izostanak. Igrali su na nivou Crvene zvezde.

Rade Zagorac i Andrea Trinkijeri


Trener Partizana Andrea Trinkijeri ponovo je došao na konferenciju za medije u majici, zbog čega je već kažnjen. Šta o tome misli poručio je nacrtanom kravatom na majici.

- Blizu smo, ali nismo dovoljno efikasni u ključnim momentima. Koštao nas je skok,takođe i dve trojke Davidovca teške. Nedostaje nam da povežemo jedan dobar napad i jednu dobru odbranu da bismo dobili utakmicu u gostima.

PROČITAJTE JOŠ: NE ODRIČEMO SE SVOJIH SNOVA: Partizan prepušta ulogu favorita, ne i titulu

IZBAČEN NAVIJAČ
TENZIJE u završnici utakmice iznedrile su manji incident, kada je jedan od navijača iz prvih redova pljunuo košarkaša Partizana Nikolu Jankovića, posle čega je udaljen iz dvorane.
Nezvanično se moglo čuti da je bilo fizičkog kontakta nekog od pristalica crveno-belih sa sudijom Markom Jurasom, koji je tražio da se isprazni prvi red u tom delu terena. Dakle, očekuje se još jedna kazna iz kancelarije Košarkaške lige Srbije.