Alilović pred Partizan: Daću šansu najmlađim igračima

Beta

22. 05. 2019. u 13:35

Алиловић пред Партизан: Даћу шансу најмлађим играчима

Miro Alilović foto: KK Dinamik

Očekuje nas težak meč protiv najjače ekipe u našoj grupi, ali se za njega pripremamo kao za svaku drugu utakmicu – ističe trener Dinamika
Trener košarkaša Dinamika Miro Alilović rekao je da će u predstojećem meču protiv Partizana šansu pružiti najmlađim igračima kako bi "osetili kako je igrati protiv velikih timova".

- Očekuje nas težak meč protiv najjače ekipe u našoj grupi, ali se za njega pripremamo kao za svaku drugu utakmicu. Cilj nam je da kroz Superligu dovedemo našu igru na što viši nivo i da prikažemo borbenost i koncentraciju - rekao je Alilović.

Košarkaši Dinamika dočekuju u četvrtak ekipu Partizana u meču osmog kola Grupe B Superlige Srbije.

- Protiv Partizana očekujte širu rotaciju nego na prethodnim utakmicama, jer želim da dam šansu najmlađim igračima da osete kako je igrati protiv velikih timova - rekao je Alilović.

Centar Dinamika Đoko Šalić je, pred utakmicu sa svojim bivšim klubom, kazao je da će njegova ekipa pokušati da "maksimalno oteža" meč Partizanu.

- Čeka nas zanimljiva i zahtevna utakmica protiv Partizana. Oni su pokazali da su najbolji tim u našoj grupi, pobedivši sve utakmice relativno lako. Mi ćemo se pripremiti da maksimalno otežamo meč protivniku i da u četvrtak pokušamo da nastavimo svoj pobednički niz - rekao je Šalić.

Utakmica se igra u četvrtak od 18.00 u Sportskom centru Master u Zemunu. Taj meč će imati i humanitarni karakter jer će sav prihod od prodatih ulaznica biti prosleđen UNICEF-u i njihovom projektu inkluzivnih igrališta za decu sa posebnim potrebama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije