Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da njegova ekipa mora da ima pravi odnos u utakmici sa FMP-om jer samo tako može da pobedi.

"Znam da se često ponavljam sa rečenicama u kojima naglašavam da koncentracija, pristup i energija moraju da budu na visokom nivou. Ali, upravo kada toga nema, onda nema ni lake utakmice, svaka je teška. Zato moramo da igramo dobru utakmicu protiv ambiciozne, agresivne i rastrčane ekipe kakva je FMP. Samo pravim odnosom možemo da dođemo do bodova, protiv tima koji ma svoju fizionomiju, svoj kvalitet. Igramo na svom parketu i ako se budemo pridržavali dogovora iz pripreme za ovaj meč, očekujem da naši navijači vide dobru utakmicu dve ekipe koje žele vrh tabele u našoj grupi", rekao je Tomić za sajt kluba.

Zvezda će sutra od 17.00 igrati protiv FMP-a u trećem kolu Grupe A Superlige Srbije.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić kazao je da se Zvezda odlično poznaje sa ekipom FMP-a i da nema tajni.

"Igraju odlično bez obzira na odsustvo nekoliko startera zbog povreda, što su potvrdili i pobedama u prva dva kola. Jako su agresivni, imaju dobre šutere, odlično se uklopio i Novozelanđanin Fin Dilejni, igraju sa puno volje i energije. Na sve to moramo da odgovorimo, jer naš plan je poznat, a to je za početak prvo mesto u grupi, kojim bi sačuvali prednost domaćeg terena u završnici Superlige", kazao je Dobrić.

On je pozvao navijače da ispune dvoranu "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.