Trener Budućnosti Jasmin Repeša obavestio je predstavnike Crvene zvezde da neće doći na konferenciju za medije posle poslednje finalne utakmice.

Nije izašao pred novinare, tako da nije mogao da vidi poklon koji mu je na stolici u sali za konferencije ostavio jedan navijač – čist sako kao podsećanje na njegovu izjavu posle drugog meča da je ispljuvan.

Noris Kol rekao je da je večerašnja peta odlučujuća utakmica finala plej-ofa protiv Crvene zvezde u Beogradu odigrana u "najgorem okruženju".

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDIN URAGAN ZA EVROLIGU: Crveno-beli deklasirali Budućnost u majstorici finala i osvojili četvrtu ABA titulu

On je na Tviteru označio nalog ABA lige i napisao: "Ovo je bila najgora, najneprofesionalnija utakmica/okruženje. Najgore!!"

Utakmica je počela sa zakašnjenjem od skoro sat vremena, pošto su navijači Zvezde ušli u teren dok su se igrači zagrevali, pa su košarkaši Budućnosti otišli u svlačionicu. Iz Budućnosti je zatim saopšteno da su fizički napadnuta trojica košarkaša i zahtevali su da se isprazni deo tribina iza i pored klupe.

U uzavreloj atmosferi pre početka utakmice, navijači Zvezde su dočekali igrače Budućnosti uvredama, bacali su na teren petarde, dimne bombe i razne predmete i uzvikivali "šiptari, šiptari".