PARTIZAN je u pobedničkom modu. Posle Mornara, u "Pioniru" je pala i Alba. Ali crno-beli ne žele da stanu tu kada je u pitanju niz od četiri meča na domaćem terenu. Večeras (19.00) imaju nameru da se revanširaju Krki za jedan od najbolnijih poraza u ovoj sezoni i tako sa het-trikom dočekaju Monako u trećem kolu top 16 faze Evrokupa.

- Meč s Krkom je veoma važan, jer imamo priliku da učvrstimo poziciju u trci za plej-of regionalnog takmičenja. Takođe, ovo je dobra prilika da na temeljima pobeda iz prethodna dva susreta gradimo nove uspehe. Znamo da će podrška u dvorani biti sjajna i spremni smo da se borimo za trijumf - kaže plejmejker crno-belih Aleks Renfro.

PROČITAJTE JOŠ: Trinkijeri: Da pokažemo da možemo da igramo vrhunski dva puta nedeljno

Andrea Trinkijeri, trener Partizana, očekuje da njegov tim pokaže da je u stanju da igra na vrhunskom nivou dva puta nedeljno.

- Ovaj ritam tako nešto od nas zahteva i moramo da se tome prilagodimo. Krka je u situaciji da joj je svaka utakmica ključna, ali ni nama nije ništa manje važna, stoga očekujem dobar duel - jasan je Trinkijeri.