Repeša promovisan u Podgorici: Čišćenje pa napad na najveća dostignuća

Tanjug

31. 12. 2018. u 13:50

Репеша промовисан у Подгорици: Чишћење па напад на највећа достигнућа

Jasmin Repeša foto: N. Paraušić

Prvi korak je da se stabilizujemo... Moramo da izbacimo frustracije iz glava, da igrači dobiju samopouzdanje. Imamo kvalitetne košarkaše, koji sigurno mogu bolje - rekao je novi trener Budućnosti
Novi trener košarkaša Budućnosti iz Podgorice Jasmin Repeša najavio je promene i stabilizaciju nakon serije od sedam poraza, poslednjeg od Crvene zvezde, ali i napad na odbranu trofeja ABA lige.

- Nikada nije lako preuzeti ekipu u toku sezone, jer je potrebno nešto očistiti, popraviti, pospremiti... Verujem u projekat i imam visoke ambicije, a cilj mi je da to prenesem na okruženje, ne samo na ekipu. Ciljevi se ne menjanju, želimo da krenemo prema najvećim mogućim dostignućima - rekao je Repeša na promociji u Podgorici, a prenose "Vijesti".

Na dolazak u Budućnost privukla ga je, kaže Repeša, velika emocija na svakom koraku u klubu.

- Prvi korak je da se stabilizujemo, da se spusti lopta na zemlju... Moramo da izbacimo frustracije iz glava, pre svega kod pojedinih igrača, da dobiju samopouzdanje. Imamo kvalitetne košarkaše, koji sigurno mogu bolje i neophodno je da se napravi dijagnoza zbog nekonzistentnosti u mnogo utakmica. Protiv Cibone je bilo plus 11, Bajerna plus 17, a sinoć protiv Zvezde serija 0:16 posle vođstva od osam razlike.

Hrvatski stručnjak najavio je da bi moglo da dođe do promena u igračkom kadru.

- Nekada više nije bolje - zaključio je on.

Repeša, koji je zamenio otpuštenog Aleksandra Džikića, debitovaće 3. januara u Milanu protiv bivšeg kluba Armanija u utakmici Evrolige.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)