Štimac o Partizanu, navijačima i humana poruka: Pomozimo sunarodnicima na Kosovu

Beta

20. 12. 2018. u 09:53

Штимац о Партизану, навијачима и хумана порука: Помозимо сународницима на Косову

Vladimir Štimac foto: N. Paraušić

Ima mnogo organizacija koje pokušavaju da im pomognu, mi smo im trenutno najpotrebniji i mislim da treba da im pomognemo sada za praznike, jer im sigurno nije lako – kaže srpski centar

Košarkaš Turk Telekoma Vladimir Štimac rekao je da je Partizan bio bolja ekipa i da je zasluženo pobedio u desetom kolu Evrokupa i ostvario plasman u Top 16 fazu.

- Bili su bolji od nas i zasluženo su pobedili. Sada ćemo se fokusirati na tursku ligu. To je košarka, možeš da pobediš i da izgubiš - rekao je Štimac novinarima posle utakmice.

Partizan je na domaćem terenu pobedio Turk Telekom 87:72, a Štimac je dodao da atmosfera u dvorani "Aleksandar Nikolić" nije uticala na njega i da je navikao na punu halu.

- Na mene ne utiče, ne znam za saigrače. Ne želim da umanjim značaj navijača, ali na mene atmosfera nikada ne utiče, navikao sam na to.

Nekadašnji srpski reprezentativac iskoristio je priliku i da ukaže na to da bi građani Srbije trebalo da se solidarišu i da donacijama pomognu svojim sunarodnicima na Kosovu, pred novogodišnje praznike.

- Dolaze nam praznici i smatram da treba da se solidarišemo i pomognemo sunarodnicima na Kosovu. Ima mnogo organizacija koje pokušavaju da im pomognu, mi smo im trenutno najpotrebniji i mislim da treba da im pomognemo sada za praznike, jer im sigurno nije lako - rekao je Štimac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije