Trener Voždovca: Ne možemo da pretimo Zvezdi ali se nadamo dobrom rezultatu

Beta

29. 11. 2018. u 14:48

Da ne može ništa da se uradi, ja ne bih išao na utakmicu, a ne bi išli ni igrači. Sigurno je da nismo u stanju da pretimo, ali uvek postoji delić nade da može nešto da se uradi – kaže Aničić

Тренер Вождовца: Не можемо да претимо Звезди али се надамо добром резултату

Dragan Aničić foto: N. Paraušić

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je da njegova ekipa ne može da preti Crvenoj zvezdi, ali da se nada da može da ostvari dobar rezultat u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

- Neće biti ni malo lako. Kažu da je ova utakmica najlakša utakmica, međutim, ja ne mislim tako. Mislim da je to najteža utakmica, jer igrate protiv ekipe koja je najbolja u Srbiji. Sigurno je da nismo u stanju da pretimo, ali uvek postoji delić nade da, ako date sve od sebe i uđete u meč bez straha, može nešto da se uradi na toj utakmici - rekao je Aničić.

Fudbaleri Voždovca igraju u nedelju od 18 časova na gostujućem terenu protiv Zvezde, utakmicu 18. kola Super lige Srbije.

- Da ne može ništa da se uradi, ja ne bih išao na utakmicu, a ne bi išli ni igrači. Očekujem da nastavimo da igramo kao što smo igrali u prethodnim utakmicama, ali da nas protiv Zvezde prati veća efikasnost, da sve što napravimo u toku igre, pokušamo i da materijalizujemo. Ukoliko u tome uspemo, dobar rezultat neće izostati - naveo je Aničić.

Trener Voždovca čestitao je Zvezdi na postignutim rezultatima ove sezone u Ligi šampiona.

Fudbaler Voždovca Miloš Pavlović rekao je da se igrači raduju što će igrati protiv učesnika Lige šampiona i da se nada da će "proraditi" napad njegove ekipe, što bi joj onda donelo pozitivan rezultat.

Posle 17 kola u Super ligi Zvezda je jedina neporažena, prva je na tabeli sa 47 bodova, a Voždovac zauzima 11. mesto sa 16 bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije