Pavićević: Od Zvezde zavisi koliko ćemo moći da se razmahnemo

Beta

16. 11. 2018. u 18:13

Beograđani su najspremnije ušli u ABA ligu i, uz kvalitet koji poseduju, jasno je zbog čega nemaju još nijedan poraz - smatra trener Mornara

Павићевић: Од Звезде зависи колико ћемо моћи да се размахнемо

Mihailo Pavićević Foto: N. Paraušić

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas da od Crvene zvezde zavisi koliko će njegova ekipa moći da se razmahne u predstojećem meču ABA lige i da crnogorski tim u Beograd dolazi s namerom da se nadigrava.

- Privilegija je igrati u Pioniru, odnosno dvorani 'Aleksandar Nikolić'. Milije bi mi bilo da je Zvezda dobila Monako u Evrokupu, imali bismo veće šanse. Ovako, Zvezda će, očekujem, podići mobilnost na najviši mogući nivo - rekao je Pavićević.

Košarkaši Mornara sutra gostuju ekipi Zvezde u utakmici osmog kola ABA lige.

- Beograđani su najspremnije ušli u ABA ligu i, uz kvalitet koji poseduju, jasno je zbog čega nemaju još nijedan poraz. Mi dolazimo u izmenjenom sastavu, s dvojicom novih igrača, Braunom i Saneom, ima napretka u našoj igri, ali će nam trebati još vremena da sve dođe na svoje mesto - rekao je Pavićević.

- U ovom meču, pre svega, od Crvene zvezde zavisi koliko će nam dozvoliti da se razmahnemo i nametnemo svoju igru. U svakom slučaju, idemo da se nadigravamo, kao i sa svakom drugom ekipom, jer imamo kvalitet da se izmerimo sa svima - dodao je trener Mornara.

Zvezda je jedina neporažena ekipa u regionalnom takmičenju, dok Mornar ima dve pobede i pet poraza.

- Crvena zvezda je lider na tabeli ABA lige i favorit u našem duelu, ali ekipu Mornara niko ne sme da potceni, posebno od kako smo se pojačali. Mislim da će beogradska publika videti dobru košarkašku predstavu - rekao je košarkaš Mornara Strahinja Mićović.

Utakmica se igra sutra od 19.00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije