Popović: Novi Pazar u vrhu KLS

Beta

04. 07. 2018. u 18:51

Поповић: Нови Пазар у врху КЛС

Oliver Popović

Trener Oliver Popović rekao je danas na promociji u Novom Pazaru da veruje da će debitant u Košarkaškoj ligi Srbije formirati tim sposoban da se bori za gornji deo tabele

Trener Oliver Popović rekao je danas na promociji u Novom Pazaru da veruje da će debitant u Košarkaškoj ligi Srbije formirati tim sposoban da se bori za gornji deo tabele.

"Lako smo se dogovorili, s obzirom da su nam se ambicije poklopile. Početak priprema planiran je za sredinu avgusta, a do tada treba da vidimo na koga od ovdašnjih igrača možemo da računamo i gde treba da se pojačamo", rekao je Popović.

Popović je kao trener počeo u Tamišu, a zatim je vodio Megu, ukrajinski Himik, Vršac, Krajovu iz Rumunije, kruševački Napredak i prošle sezone Dinamik, kao i nekoliko reprezentativnih selekcija Srbije.

Novi Pazar je u prethodne sezone osvojio drugo mesto u Drugoj ligi, pa je prvi put u klupskoj istoriji postao član Košarkaške lige Srbije.

"Popović je stigao na obostrano zadovoljstvo. Ima iskustva u najjačem domaćem rangu, s obzirom da je u prvom delu prošle sezone uspešno vodio ekipu Dinamika", naveo je sportski direktor Pazaraca Džemil Imamović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije