Miler se iz Partizana seli u Gazijantep!

Đ. MATIĆ

09. 01. 2018. u 15:48

Милер се из Партизана сели у Газијантеп!

Patrik Miler foto: N. Paraušić

Na stolu kluba iz Humske je konkretna ponuda za omalenog Amerikanca i ukoliko bude prihvaćena, sve tri strane bi profitirale

Partizan ostaje bez Patrika Milera. Ipak, za razliku od nekih ranijih slučajeva kada su igrači odlazili iz Humske zbog neisplaćenih plata, situacija sa američkim bekom je potpuno drugačija.

Naime, prema nezvaničnim informacijama "Novosti", na adresu Partizana je iz Gazijantepa stigla "pojačana" ponuda za omalenog Amerikanca i ukoliko bude prihvaćena, sve tri strane bi profitirale. Crno-beli bi inkasirali značajna finansijska sredstva, daleko viša nego što su uložili u Milera. Amerikanac bi u novoj sredini dobio veću platu nego u Humskoj, a njegov novi klub igrača koga izvesno vreme želi da angažuje.

Pročitajte još GAGIĆ I ZVANIČNO U PARTIZANU: Pokazao sam kome sam veran

Zanimljivo, ako Miler, koji je letos potpisao dvogodišnji ugovor, bude promenio sredinu, Partizan bi prvi put od 2014. godine, posle transfera Bogdana Bogdanovića u Fenerbahče, dobio obeštećenje za jednog igrača.

Pročitajte još Ražnatović o nedolasku Zagorca u Partizan: Nije bilo moguće da se stvari dovedu do kraja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Miloš1976

10.01.2018. 13:52

Ništa,ako je ponuda dobra prosta stvar..Uzeti nekog jeftinog a dobrog i opet ugovor na 2 godine.To je jedini put.Ono što su radili Dule i Toša je bila propast,dovoditi strance na godinu dana pa čim pokažu nešto odlaze bez dinara obeštećenja..