KSS: Miloš Teodosić i Sonja Petrović najbolji u 2016!

Novosti online

28. 12. 2016. u 15:32

Miloš Teodosić i Sonja Petrović će laskavo priznanje primiti 30. decembra 2016. godine na Novogodišnjem koktelu Košarkaškog saveza Srbije u beogradskom hotelu „Kraun plaza“

КСС: Милош Теодосић и Соња Петровић најбољи у 2016!

Miloš Teodosić i Sonja Petrović

Košarkaški savez Srbije i ove godine zvanično proglašava najboljeg košarkaša i košarkašicu godine. Kao i prošle godine, kako bi izbor bio što objektivniji, KSS je proces glasanja poverio sportskim i košarkaškim novinarima uglednih i tiražnih srpskih medija.


Prema izboru žirija, koji su činile sportske redakcije svih dnevnih novina, televizija i radio stanica sa nacionalnom frekvencijom, informativnih agencija, kao i predstavnici specijalizovanih košarkaških emisija i portala, najbolji košarkaš Srbije u 2016. godini bio je Miloš Teodosić, koji je dobio apsolutno sve glasove – 31 od 31!


Najbolja košarkašica je Sonja Petrović, koja je sa 18 od 31 glasa odnela laskavo priznanje ispred prošlogodišnjeg laureata Ane Dabović (13 glasova)!


Miloš i Sonja će laskavo priznanje primiti 30. decembra 2016. godine na Novogodišnjem koktelu Košarkaškog saveza Srbije u beogradskom hotelu „Kraun plaza“.


Sajt KSSPratite nas i putem iOS i android aplikacije