Makabi i PAO u redu za Raduljicu

Đ.M.

28. 06. 2015. u 21:06

U komunikaciji smo sa nekolicinom najjačih evroligaških klubova, još je rano da pričamo o imenima - kaže Dragan Delić iz agencije "Fast brejk" koja zastupa srpskog centra

Макаби и ПАО у реду за Радуљицу

Miroslav Raduljica Foto: Arhiva VN

MIROSLAV Raduljica je ponovo u fokusu najvećih evropskih klubova. Kako se zahuktava prelazni rok, tako se igrački povratak srpskog centra na Stari kontinent pominje sve glasnije. Prva konkretna imena su Makabi i Panatinaikos.

- U komunikaciji smo sa nekolicinom najjačih evroligaških klubova. Još je rano da pričamo o imenima, zbog korektnog odnosa prema njima - tajnovit je Dragan Delić iz agencije "Fast brejk" koja zastupa srpskog reprezentativca.

Ujedno, na Raduljicu, koji je pre dve sezone igrao za Milvoki, a jedan deo prošle odradio u Minesoti, motre i NBA klubovi. Pojedini su otišli i koji korak dalje...

- Iako je Miroslav napravio nekoliko meseci pauze, ekipe iz najjače lige na svetu nisu odustale od želje da ga opet vide sa one strane okeana, zbog čega će 1. jula otputovati u SAD na razgovore sa nekima od njih.

Delić ne želi da precizira kada će se znati novi klub Raduljice, iza koga je povreda zgloba sa kraja 2014. i zbog koje je takmičarski pauzirao od kraja januara, iako je na stolu imao novu NBA ponudu, ali i nekoliko evroligaških.

- Odlučio je, da zbog reprezentativnih obaveza ovog leta, potpuno sanira povredu, što je i učinio. Uveliko trenira kako bi spreman dočekao početak priprema sa nacionalnim timom - završava Delić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)