Milutinović Partizanov dve godine

31. 07. 2014. u 17:16

Милутиновић Партизанов две године
Zadovoljan sam što će Andreja biti član Partizana. Verujem da ima mnogo motiva i ambicija koje nam se poklapaju – rekao je trener Duško Vujošević
Tokom četvrtka trener Partizana Duško Vujošević, u razgovoru sa novinarima, potvrdio je da će Andreja Milutinović biti prvo pojačanje crno-belih, a nekoliko časova kasnije stigla je i vest iz Humske 1 da je srpski bek potpisom ozvaničio saradnju – Andirja Milutinović i Partizan obavezali su se na dvogodišnju vernost.


- Zadovoljan sam što će Andreja biti član Partizana. Verujem da ima mnogo motiva i ambicija koje nam se poklapaju – rekao je Duško Vujošević.


Andrija Milutinović je do sada igrao u Borcu, FMP i Crvenoj zvezdi, a najveću afirmaciju u zemlji stekao je u mlađim nacionalnim selekcijama. Prethodne sezone igrao je u Španiji i Grčkoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

tako je

31.07.2014. 18:06

Odlicno pojacanje! Jeftin igrac, zeljan igre! Drago mi je sto smo se umesto skupog i izvikanog opredelili za skolovanog i zeljnog dokazivanja kome novac nije u glavi! Napravice Dule od tebe novog Bogdanovica vec na prolece, samo prolivaj znoj i uspeh ti je zagarantovan!

Vince Carter

01.08.2014. 11:07

@marko - Glup u tolikoj meri,da decko uopste nije dosao iz Spanije,vec iz Grckog Apollon Patras-a.

kondor 009

01.08.2014. 17:40

@marko - @marko , sto se pravis naivan i nevest , ja cuo da si ti dao pare .