Oboren je rekord posete u Kombank areni na jednoj košarkaškoj utakmici - meč Crvena zvezda - Budiveljnik uživo je gledalo 24.232 osobe. Na taj način Zvezda je nadmašila rekord Partizana koji je 5. marta 2009. godine igrao protiv Panatinaikosa evroligaški meč pred 22.567 gledalaca.

Severna tribina je bila dubke puna sat vremena pred početak duela srpskog i ukrajinskog tima. Najvatreniji navijači su povremeno pevali i strpljivo čekali da uđu u dvoranu svi koji su kupili kartu, 20 minuta pre statra meča sva sedeća i stajaća mesta bila su popunjena.

Najviše pažnje izazvao je dolazak Igora Rakčevića, Vladimira Radmanovića, fudbalera, rukometaša, vaterpolista i odbojkašice Crvene zvezde... Sa tribina jedino je pozdravljen Miloš Ninković.

Nekoliko barjaka vijorilo se u kopu crveno-belih navijača, a prvi transparent koji su razvili tokom predstavljanja ekipa bio je "24.3.1999. večna slava svim žrtvama NATO bombardovanja". Uz pokliče "Srbija, Srbija" i pesmu "Marš na Drinu" ispraćeno je zagrejavanje igrača. Potom je razvijena velika srpska trojbojka.

Od prvog minuta u dvorani su sedeli samo oni koji su imali mesto u svečana tri reda uz parket. Svi ostali, stari, mladi, žene, muškarci, roditelji sa decom na ramenima su stajali i neumorno zviždali, aplaudirali, bodrili, navijali...