Ćapin novo pojačanje Budućnosti

Novosti online

09. 08. 2013. u 14:27

Činjenica da su jedan od najstabilnijih klubova u regionu olakšala je odluku da izbor bude selidba u Podgoricu, rekao je za “Novosti” menadžre igrača Bojan Tanjević

Aleksandar Ćapin novi je igrač Budućnosti iz Podgorice. Slovenački internacionalac i crnogorski klub dogovorili su se o jednogodišnjoj saradnji uz opciju da se ugovor produži na još jednu sezonu.

- Budućnost je sjajnom ponudom parirala evropskim ekipama koje su bile zainteresovane za Aleksandra posle njegovih odličnih igara u Radničkom. U Podgorici će igrati evropsko takmičenje, imati kraj sebe mladi i perspektivan tim. Teška finanskijska situacija u sportu poslednjih sezona i problemi koji su gotovo svuda u okruženju, kao da nije dotakla Budućnost. Činjenica da su jedan od najstabilnijih klubova u regionu olakšala je Ćapinu odluku da se opredeli za Podgoricu – rekao je za “Novosti” menadžre igrača Bojan Tanjević.

Ćapin igra na poziciji plejmejker i u karijeri je nastupao za Krku, Telekom Bon, francuski Gravelin, grčke timove Panelinios i Panionios, italijanske ekipe Viola Ređo Kalabrija i Vareze, ukrajinski Azovmaš, ruske klubove Lokomotivu iz Rostova i Kuban iz Krasnodara, litvanski Žalgiris, ljubljansku Olimpiju i Radnički iz Kragujevca.

Budućnost u novu sezonu ulazi bez Džeralda Lija, Strahinje Miloševića, Milana Miloševića i Duška Bunića. Ugovore su produžili Čedomir Vitkovac i Aleksa Popovića, odk su kao pojačanja stigli Suad Šehović, Miloš Komatina i Bojan Subotić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije