Mladen Jeremić u Ređo Emiliji

Đ. M.

03. 08. 2012. u 15:26

Doskorašnji bek vršačkog Hemofarma potpisao je prvi inostrani ugovor i iz Srbije se ovog leta seli u italijansku Serju A, za početka na tri godine

MLADEN Jeremić (24, 190 cm) nastavlja karijeru u Italiji. Bek koji je poslednjih sezonu i po bio uzdanica Hemofarma dogovorio je sa Ređo Emilijom trogodišnju saradnju.

Jeremić je kao 15-godišnji dečak stigao u FMP prošašvši sve selekcije kluba iz Železnika. Kao član trofejne generacije juniora koja je 2007. u Novom Sadu postala šampion sveta bio je najbolji strelac šampionata. Godinu dna kasnije sa mladom reprezentacijom Srbije postao kontinentalni šampion na EP u Rigi, a 2011. je studentski prvak na Univerzijadi u Kini.

Pre Jeremića kome je istekao ugovor sa Hemofarmom, Vršac su napustili Nikola Milutinov i Đorđe Gagić (obojica su prešli u Partizan), Luka Mitrović (Crvena zvezda), Nemanja Krstić i Nemanja Dangubić (obojica u Mega Vizuri), Marko Šutalo (Široki), Luka Anđušić je zatražio raskid saradnje sa klubom, dok su ugovori istekli Bojanu Bakiću i Borisu Laloviću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije