NBA trio čeka odgovor Nenada Krstića

Đ. M.

02. 07. 2012. u 20:57

Kapiten reprezentacije Srbije, koga traže Seltiksi, Netski i Baksi, ima rok do 15. jula da se odluči o klauzuli da li odlazi u NBA ili ostaje u CSKA

ETORE Mesina, povratnik na klupu CSKA, je prilikom trenerske klinike u Riminiju italijanskim medijima izjavio da je moskovski klub u procesu ozbljinog renoviranja tima. Uniformu košarkaške armije ovog leta već su obukli srpski reprezentativci Zoran Erceg i Vladimir Micov, a blizu je i Malik Herston.

Opremu su razdužili: Darijuš Lavrinovič, Sami Mehija, Džamont Gordon, a po rečima italijanskog stručnjaka na izlaznim vratima su Andrej Kiriljenko, Aleksej Šved i Nenad Krstić. Da li slučajno, ili ne, Mesina je zaboravio da pomene i Andreja Voronceviča, koji je, kao i prethodna trojica, pod „opsadom“ NBA klubova.

- Tačno je da imam opciju za odlazak u NBA, što nije tajna, ali o odlasku iz kluba ne znam ništa - izjavio je Krstić za „Sportsku centralu“, koji je i godinu dana posle odlaska iz Bostona velika želja Seltiksa, na čelu sa trenerom Dokom Riversom.

Međutim, klub iz Masačusetsa velike rivale ima u Milvoki Baksima i Bruklin Netsima, koji bi rado da Krstić treću NBA epizodu počne baš u njihovim klubovima.

Prema ugovoru sa CSKA, Krstić ima rok do 15. jula da se izjasni da li će „pokupiti“ drugu godinu iz ugovora sa Moskovljanima, ili će promeniti sredinu.

FIMIĆ: ŠVED IDE PREKO OKEANA

ALEKSEJ Šved će, gotovo izvesno, preko Atlantika.

- Minesota, Klivlend i Memfis su zainteresovani za Alekseja, koji ima podnošljivo obeštećenje. Do 11. jula ćemo tačno znati u kom će klubu nastaviti karijeru - potvrdio je za „Novosti“ Obrad Fimić, osnivač agencije „Alti sport“, koja zastupa ruskog internacionalca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)