UO Crvene zvezde: Sponzori pre asova

V. P.

23. 11. 2011. u 14:07

Ovaj UO je garant stabilnog funkcionisanja u skladu sa mogućnostima. Obezbeđivaće i sredstva za sanaciju KKCZ, rekao je Nebojša Čović

CRVENA zvezda Beograd zaokružena je formiranjem Upravnog odbora, sastavljenog od predstavnika sponzora, dok će klupske legende, izvestan broj navijača i poverilaca činiti članstvo UO KK Crvena zvezda, dela sistema u procesu reorganizacije.

- Imamo dva subjekta i dva upravna odbora, ali se mogu tretirati kao jedno. Na vrhu te piramide je predsednik Skupštine Živorad Anđelković - objasnio je Nebojša Čović, prvi čovek sistema.

Javnosti je predstavljen UO Crvene zvezde Beograd, u čijem su sastavu Miloš Ninković (predsednik, FMP), Aleksandar Panfilov (potpredsednik, Lukoil), Branko Stanojević (BS investment), Srđan Stojanović (Alma kvatro), Srđan Ostojić (Balkan bet), Velibor Sovrović (Lasta), Radoje Cvetić (Master frigo), Uroš Bogdanović (Sigma), Ilija Kovačić (Pres), Branislav Baćović (Transportšped), Srđan Lazović (BAT), Nebojša Stojanović (FMP), Nebojša Mitrović (KBC Zemun), Jadranka Nikodijević (KOBE grup), Dragan Pavlović (JAT), Milenko Kašanin (Konstrakting tim) i Goran Bričić (Prospera plus).

- Ovakav UO je garant stabilnog funkcionisanja, nadamo se u kontinuitetu, u skladu sa mogućnostima. Obezbeđivaće i određen procenat sredstava za sanaciju KK Crvena zvezda u petogodišnjem periodu, jer se dug od 14 miliona ne može rešiti preko noći - konstatuje Čović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Dzony [konj] jojica

23.11.2011. 15:22

Pocinje sanacija klizista...al se stavovnistvu preporucuje iseljavanje.

spale003

23.11.2011. 19:31

ciji novac i na koji nacin obezbedjuje ova ekipa.poznati scenario da novac koji UO obezbedi sledece godine se pojavi kao dug uz obaveznu i urednu kamatu vec je vidjen prethodnih deset godina,imate li sta novo ili drugo.