CSKA jači za Miloša Teodosića

Novosti online

06. 07. 2011. u 15:47

Miloša ne treba posebno predstavljati. On je već sada iskusan igrač, sa mnogo odigranih utakmica na visokom nivou. Ubeđen sam da nam mnogo pomoći u ostvarivanju ambicija, rekao je trener Kazlauskas

CSKA je i zvanično bogatiji za još jednog igrača – Miloš Teodosić je u Moskvi imenovan za najnovije pojačanje „armejaca“.

Trener prvaka Rusije Jonas Kazlauskas stvara tim za velika dela. Za glavnog organizatora u postavi dobio je najboljeg igrača Evrope 2010. godine i zbog toga je vrlo zadovoljan.

- Tim obično zavisi od igrača na poziciji 1 i 5. Meni je veoma drago da smo u ovako ranoj fazi prelaznog roka uspeli da dovedemo odličnog plejmejkera i centra – Krestić i Teodosić se dobro poznaju i igrali su zajedno u reprezentaciji Srbije što je velika prednost. Nema potrebe da posebno predstavljam Miloša: on je već sada iskusan igrač, sa mnogo odigranih utakmica na visokom nivou. Ubeđen sam da nam mnogo pomoći u ostvarivanju ambicija – rekao je za zvaničan sajt CSKA trener Kazlauskas.

Teodosić, koji će se pred novinarima u Moskvi pojaviti u petak u društvu predsednika kluba Andreja Vatutina, za portal CSKA je izjavio da mu je zadovoljstvo što će biti deo tako velikog sistema kao što je CSKA:

- Ekipa je napravila jak roster i iskreno verujem da možemo da napravimo veliki rezultat. Naročito mi je drago što ću igrati sa svojim prijateljem i saigračem iz reprezentacije Nenadom Krstićem koji je podjednako dobar igrač i čovek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije