Zvezda nije u blokadi: Crveno-beli bez problema nastavljaju sezonu

V. P.

13. 11. 2019. u 17:50

Звезда није у блокади: Црвено-бели без проблема настављају сезону
Na konferenciji za medije prezentovano je pismo sa potpisom generalnog sekretara FIBA Andreasa Zaglisa, koje je danas stiglo na adresu kluba s Malog Kalemegdana

PRED petak i duel sa Asvelom u 8. kolu Evrolige (19.00, "Štark arena"), upitan da li je u planu angažovanje plejmejkera, trener Crvene zvezde Andrija Gavrilović ponovio je da nije odgovoran za politiku dovođenja igrača.

Inače, prethodnih dana izronile su glasine da srpski i jadranski šampion nije u mogućnosti da angažuje nove igrače zbog blokade FIBA arbitražnog tribunala (BAT) zbog dugovanja i neregulisanih obaveza prema pojedinim igračima.

Na konferenciji za medije prezentovano je pismo sa potpisom generalnog sekretara FIBA Andreasa Zaglisa, koje je danas stiglo na adresu kluba s Malog Kalemegdana. U njemu se navodi da Crvena zvezda nema zabranu dovođenja igrača, niti bilo kakvih neregulisanih obaveza.

Što se tiče problematike plejmejkera, Filip Čović je počeo sa treninzima i trebalo bi da bude u sastavu za meč sa Asvelom, ali je zbog povrede kolena neizvestan nastup Stratosa Perperoglua.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije