Mihajlović ljut zbog poraza i medijskog tretmana prema Bolonji: Sramota je, jer to nije novinarstvo

Novosti online

četvrtak, 09. 07. 2020. u 09:01

Михајловић љут због пораза и медијског третмана према Болоњи: Срамота је, јер то није новинарство

Siniša Mihajlović foto: EPA

Mi smo ekipa koja ostavlja utisak da na terenu ima 11 ubica, a zapravo svi su deca rođena 2000. godine, rekao je trener Bolonje
Trener Bolonje Siniša Mihajlović bio je besan posle poraza od Sasuola (2:1). Srpski fudbalski stručnjak je poznat po svom temperamentu, pa je nezadovoljan tokom meča zbog svog ponašanja, u 81. minutu, dobio crveni karton i isključenje.

-Ne želim nikakvo pitanje, rećiću o svemu šta imam i onda idem – rekao je trener Bolonje posle izgubljenog meča kada je došao pred novinare. - Zasluženo smo izgubili. Igrali su bolje od nas, jači su od nas i imaju sve bolje od nas. Možda je na sve to uticalo što su imali dan više za odmor i trening, ali ne želim da tražim izgovore. Mene su s pravom kaznili jer sam poslao sudiju negde i šutirao. Mi smo ekipa koja ostavlja utisak da na terenu ima 11 ubica, a zapravo svi su deca rođena 2000. Godine. Očigledno je lakše opominjati dete nego formiranog igrača. Zato sam se naljutio.

Ali nije se Mihajlović na ovome zaustavio. On je sve prisutne podsetio da je njegov tim u nedelju savladao veliki Inter i izneo zamerku da posle tog trijumfa Bolonja nije dobila nikakav medijski tretman.

-Želim da kažem da smo u nedelju pobedili Inter, sa čovekom manje na terenu. Video sam posle te pobede emisiju sa onim malim koji vodi ... Slušao sam emisiju pola sata i nisam čuo ni reč o Bolonji. Šteta, izgleda da radite za "Inter čenel". Prošlo je pola sata razgovora o Interu i niko nije pomislio da čestita Bolonji na pobedi. Stvarno je šteta jer to nije novinarstvo. Završio sam, ne želim više da pričam i rekao sam ono što moram da kažem i nije me briga. Hvala - rekao je Mihajlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije