Jovičić: Dupla kruna je neostvarena želja

Novosti online

08. 07. 2020. u 16:12

Јовичић: Дупла круна је неостварена жеља

Branko Jovičić

Najveća želja u detinjstvu mi je bila da obučem crveno-beli dres i zaigram na "Marakani". Kada mi se ukazala prilika, odluka se nije dovodila u pitanje - rekao je vezista Crvene zvezde
Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je da mu je period od tri godine među crveno-belima najlepši u karijeri.

- Sve se desilo spontano, nisam mogao da odbijem poziv Crvene zvezde. Najveća želja u detinjstvu mi je bila da obučem crveno-beli dres i zaigram na "Marakani". Kada mi se ukazala prilika, odluka se nije dovodila u pitanje. Već tri godine sam član našeg najvećeg kluba i upravo su poslednje tri godine jedan od najlepših perioda u mom životu - rekao je Jovičić u intervjuu za klupski sajt.

Za tri godine u crveno-belom dresu igrač sredine terena zabeležio je 76 nastupa, a po tri puta se upisao u listu strelaca i asistenata.

- Zauvek će mi ostati u sećanju debitantska utakmica i partije koje sam pružao po dolasku u klub. Saigrači su me odlično prihvatili, kao i svi ljudi u klubu. Posebno mi je značilo što su me navijaći od početka zavoleli i bili mi podrška u teškim momentima.

Vezista poreklom iz Raške član je generacije koja je Zvezdu posle duge pauze vratila na evropsku scenu, sa kojom je osvojio i tri titule šampiona države.

- Dupla kruna je neostvarena želja i cilj koji ću sigurno sa Crvenom zvezdom juriti naredne sezone - zaključio je Jovičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije