Vučelić: Voleo bih da ove sezone izneverimo veliku tradiciju ovog naroda

Tanjug

subota, 04. 07. 2020. u 12:13

Вучелић: Волео бих да ове сезоне изневеримо велику традицију овог народа

Milorad Vučelić foto: FK Partizan

Mi smo u takmičenjima u prethodnoj godini pokazali da smo pravi srpski klub. Igrali smo briljantno, imali sjajne pobede, ali na kraj nismo trijumfovali ni u jednom takmičenju - rekao je predsednik Partizana
Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić rekao je da je pred crno-belim sezona puna izazova i poželo im da u narednoj godini osvoje šampionsku titulu.

- Mi smo u takmičenjima u prethodnoj godini pokazali da smo pravi srpski klub. Igrali smo briljantno, imali sjajne pobede, ali na kraj nismo trijumfovali ni u jednom takmičenju. Od Kosova, to je srpski specijalitet. Za utehu, može se reći da smo srpski klub, što je samo po sebi dovoljno. Voleo bih da izneverimo tu veliku tradiciju ovog naroda i da izvneverimo ta olimpijska načela po kojima je važno učestovati. Da ove godine pobedimo, pre svega u prvenstvu, da postignemo što bolji uspeh u Evropi i da osvojimo Kup, koji smo ove godine izgubili zahvaljući našoj lošoj utakmici - rekao je Vučelić na SC Teleoptik.

Vučelić je podsetio i na neke važne utakmice crno-belih iz prošle sezone.

- Pored vas mladih, ovde ima igrača vrhunskog kvaliteta, najvišeg kvaliteta. Nema boljih igrača u Srbiji. Samo kada igrate sa punom koncentracijom, vi ste veliki tim. To ste pokazali na utakmicama protiv Mančester Junajteda i AZ Alkmara, bez obzira na njihov nesrećan ishod. Od sveg srca vam želim uspeh, i vama i nama u narednim takmičenjima. Radovaćemo se svim našim pobedama, strepećemo na svim utakmicama. Imaćemo dobre pripreme, biće tu raznih iskušenja, što se tiče bolesti, korana, čuda oko nas... Molim vas da pazite na svoje zdravlje, to je veoma važno. Čitave naredne sezone, nažalost, neće nas napustiti problemi sa koronom. Biće za vas mnogo iskušenja koja nisu fudbalska, već opšta.

Vučelić se zahvalio na saradnji Milanu Đuričiću, doskorašnjem članu stručnog štaba, a njegovoj zameni Radovanu Ćurčiću, poželo je dobrodošlicu.

Istakao je da će uprava dati sve od sebe i naredne sezone.

- Mi iz uprave ćemo se maksimalno truditi da učinimo ono što je do nas. Molim vas za razumevanje ako nešto nije potaman, to se dešava u životu. Živeo Partizan i napred Partizan - zakljucio je Vucelić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije