Partizan potvrdio promenu u stručnom štabu

Tanjug

petak, 03. 07. 2020. u 15:21

Партизан потврдио промену у стручном штабу

Savo Milošević, Radovan Ćurčić i Miloš Vazura foto: FK Partizan

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić pojačao je stručni štab Sava Miloševića u klubu iz Humske
Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić pojačao je stručni štab Partizana, saopštili su crno-beli.

Ćurčić je kao trener radio u Javoru i Borcu iz Čačka, a potom u Fudbalskom savezu Srbije, prvo kao asistent, a zatim kao selektor mlade i A reprezentacije.

U tom periodu uspešno je sarađivao sa trenerom crno-belih Savom Miloševićem, koji je obavljao funkciju sportskog direktora FSS.

- Zaista mi je veliko zadovoljstvo što sam došao u klub kao što je Partizan. Ne samo da ću raditi sa meni izuzetno dragim ljudima, već što je ovo sredina koja uvek teži najvišim ciljevima - rekao je Ćurčić za klupski sajt.

Zadovoljstvo što će Ćurčić biti deo stručnog štaba crno-belih iskazao je generalni direktor Miloš Vazura.

- Jutros smo potpisali ugovor sa mladom nadom našeg kluba i siguran sam budućim asom Nikolom Štulićem, a potom paraf na ugovor sa još većim zadovoljstvom stavljamo na buduću saradnju sa trenerom i nekadašnjim selektorom reprezentacije Srbije Radovanom Ćurčićem. Partizan sutra kreće sa zvaničnom prozivkom i pripremama za novu sezonu, te se upravo i dolazak Ćurčića poklapa sa našim ambicijama i ciljevima - rekao je Vazura.

Trener Savo Milošević zahvalio se na dosadašnjoj saradnji Milanu Đuričiću i dodao da se raduje ponovnom zajedničkom radu sa Ćurčićem.

- Prvo bih želeo da se zahvalim Milanu Đuričiću – Đumiju na sjajnoj saradnji i profesionalnom odnosu koji imamo ne samo tokom ovog mandata u Partizanu, već godinama unazad kroz različite selekcije FSS. Đumi je pre svega prijatelj i neko sa kim smo svi mi delili i uspehe i boli poslednjih godinu i po dana, jurišali na derbije, osvajali prošle godine zajedno Kup, ušli u Evropu. Stoga je njegov doprinos našoj zajednici ogroman. Shodno i promenama koje sam najavio, izuzetno sam srećan što se Radovan priključio našem stručnom štabu, jer sam siguran da će svojom energijom i znanjem doprineti našoj fudbalskoj viziji - rekao je Milošević.

Crno-beli će u subotu od 10.30 imati zvaničnu prozivku na SC Teleoptik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Cica

03.07.2020. 18:09

Sve mi ovo nesto kazuje da se vec sprema zamena za Milosevica ukoliko rezultati ne budu bili povoljni po klub, zivi bili pa videli !!!