Terzić: Petko moj fudbalski otac i simbol OFK Beograda

Novosti online

nedelja, 28. 06. 2020. u 09:43

Терзић: Петко мој фудбалски отац и симбол ОФK Београда

Zvezdan Terzić foto: M. Vukadinović

Pele je imao onu prirodnu dinarsku mudrost, bio duhovit, pun narodnih doskočica. Voleo je OFK Beograd iznad svega, stadion je bio njegova druga kuća - rekao je generalni direktor Crvene zvezde
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da ga veoma pogodila smrt Ilije Petkovića, koji je, kako je naveo, bio njegov fudbalski otac.

- Jako me pogodila tragična vest o smrti mog dragog Peleta. Petko je pre svega bio dobar čovek. Retko dobar čovek. Pele je bio moj fudbalski otac, on me doveo u OFK Beograd, dao mi kapitensku traku i uvek stajao iza mene. Mnogo sam od njega naučio. Pele je imao onu prirodnu dinarsku mudrost, bio duhovit, pun narodnih doskočica. Voleo je OFK Beograd iznad svega, stadion je bio njegova druga kuća. Petko je simbol OFK Beograda. Jedinstven i neponovljiv. Hvala ti na svemu sto si uradio za sve nas - rekao je Terzić.

Komentari (2)

Tiho

28.06.2020. 13:22

To što je doveo tebe koji si "otuđenjem" novca od transfera finansijski uništio OFK i poslao ga u III ligu., bila mu je najveća greška u životu.

Jordan

28.06.2020. 18:12

Pazi kako ga zove - Pele. Pre par godina su vodiil zucnu polemiku oko toga ko je upropastio klub s Karaburme i transferima opljakao "romanticare". I sad ima obraza da ovo prica. Sram ga bilo.