Đorđević pred novim izazovom, Neđić trener omladinaca Zvezde

Tanjug

utorak, 02. 06. 2020. u 17:29

Ђорђевић пред новим изазовом, Неђић тренер омладинаца Звезде

Omladinci Zvezde Foto FK Crvena zvezda

Dosadašnji trener omladinaca FK Crvena zvezda Slavoljub Đorđević napustio je tu funkciju jer želi novi izazov u seniorskom fudbalu, a na njegovo mesto postavljen je Marko Neđić, koji je prethodno vodio kadete

Dosadašnji trener omladinaca FK Crvena zvezda Slavoljub Đorđević napustio je tu funkciju jer želi novi izazov u seniorskom fudbalu, a na njegovo mesto postavljen je Marko Neđić, koji je prethodno vodio kadete.

Đorđević je sa omladincima Zvezde osvojio titulu i stigao do osmine finala Lige šampiona.

"Slavoljub Đorđević nije više trener u našoj Omladinskoj školi. Zajednički dogovor njega i kluba je da se oproba u seniorskim vodama, a želeo bih da mu zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, fenomenalno vodivši dečake rođene 2002. godine. On je svestan da je Zvezda njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba otvorena. Visoko je podigao lestvicu, formirao veliki broj igrača za seniorski fudbal i prezadovoljni smo njegovim radom. Svi u Omladinskoj školi smo sigurni da će Slavoljub pokazati da je jedan od najtalentovanijih domaćih trenera i želimo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere", izjavio je za klupski sajt glavni trener naše Omladinske škole Nikola Jelić.