Trener fudbalera Partizan Savo Milošević izjavio je da mu je drago što je legendarni kapiten Saša Ilić bio na stadionu u Humskoj na meču protiv Mladosti, kao i da je podrška takvog čoveka uvek dobrodošla.


Ilić je iz lože pratio subotnjii meč crno-belih protiv ekipe iz Lučana, a mediji su spekulisali da će biti angažovan u klubu i da će dobiti funkciju potpredsednika za sportska pitanja.

"Što se tiče Saleta Ilića, nisam stigao da se vidim sa njim, ali planiram da to uradim ovih dana. Veoma mi je drago što je bio prisutan na utakmici. On je jedan od najbitnijih ljudi u ovom klubu u poslednjih 10-15 godina i svaka njegova podrška je dobrodošla", rekao je Milošević na konferenciji pred četvrfinala Kupa protiv Radnika iz Surdulice.

Milošević je dodao da je Iliću svakako mesto u klubu u budućnosti, a da je dolazak na mečc Superlige dobar znak za početak.

"Nije moj posao i ne bih do kraja komentarisao, ali sigurno da nije slučajno bio na tribinama i da će naše rukovodstvo već razgovarati o nekim konkretnijim stvarima kada je u pitanju njegov angažman u FK Partizan. O tom potom. Čak ni to nije bitno u ovom momentu, već da Sale treba bude deo kluba u budućnosti na ovaj ili onaj način. Ovo je dobar znak za početak", zaključio je Milošević.