Klop slikovito opisao povratak treninzima: Kao prvi dan u školi

Beta

sreda, 20. 05. 2020. u 21:30

Клоп сликовито описао повратак тренинзима: Као први дан у школи

Jirgen Klop Foto: Tanjug/Peter Byrne/PA via AP

Naravno, ne možete da se odmarate kada ste zabrinuti zbog situacije u svetu, ne na isti način kao što činite tokom pravog odmora - dodao je Klop.
Fudbaleri Liverpula odradili su danas prvi trening u manjim grupama, a trener "crvenih" Jirgen Klop rekao je da se osećao "kao prvi dan u školi".

- Probudio sam se ranije nego obično i shvatio da mi je ovo prvi dan. Osećao sam se kao da je prvi dan u školi. Za mene to bilo pre 46 godina, ali mora da je bilo slično - rekao je Klop, prenose britanski mediji.

Klop je naveo da je "stvarno srećan" što je video svoje igrače i što su svi u dobrom raspoloženju i dobroj formi.

- Ne znamo tačno koliko vremena imamo, ali imaćemo malo vremena da se pripremimo za ostatak sezone ali i za narednu jer neće biti velike pauze između njih - rekao je Klop.

On je dodao i da mu je drago što su njegovi igrači imali "pravi odmor" tokom prethodnih devet nedelja, za razliku od uobičajene dve ili tri nedelje odmora godišnje.

- Naravno, ne možete da se odmarate kada ste zabrinuti zbog situacije u svetu, ne na isti način kao što činite tokom pravog odmora - dodao je Klop.

Sezona u Premijer ligi suspendovana je 13. marta, a do kraja su ostale da se odigraju još 92 utakmice. Liverpul je na čelu tabele sa 25 bodova više od Mančester sitija.