Pantelić bez simptoma pobedio koronu: Igrao sam fudbal ništa nisam osećao, odem sa suprugom na test ona negativna - ja pozitivan

Novosti online

12. 04. 2020. u 22:00

Пантелић без симптома победио корону: Играо сам фудбал ништа нисам осећао, одем са супругом на тест она негативна - ја позитиван
Nakon predsednika Fudbalskog saveza Srbije koji je bio zaražen virusom korona, oglasio se i njegov prvi saradnik Marko Pantelić koji je takođe bio pozitivan na COVID-19
Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FS S) Marko Pantelić, koji je preležao korona virus, kaže da se zarazio na kongresu UEFA, na kojem je bio zajedno sa predsednikom FS S Slavišom Kokezom.

"Ja sam se zarazio na službenom putu. Bio je kongres UEFA koji je svake godine redovan. Bio sam sa Kokezom i generalnim sekretarom i sa oba sportska direktora", rekao je sinoć Pantelić za TV Prva.

Kako je naveo, kongres je održan od 2. do 4. marta, a odlučio je da se testira nakon što je, posle nedelju dana, saznao da je Kokeza pozitivan na korona virus.

"Smatrao sam da je društveno odgovorno da se testiram. Zajedno sam sa suprugom testiran, ja sam bio pozitivan, a ona negativna. Uopšte nisam imao nikakvu sumnju, bio sam ubeđen da sam negativan. Veče pre toga sam igrao fudbal, nikakve simptome nisam imao. Posle toga odem sa suprugom da se testiram i ona negativna, a ja pozitivan", rekao je Pantelić.

On je naveo da, od trenutka kada je saznao da je pozitivan, 15 dana nije izašao iz sobe.

"Od trenutka kada sam saznao, penjem se uz stepenice, zaključavam se i 15 dana sam sam u sobi. Do vrata su mi donosili hranu, pratio sam smernice Vlade", rekao je Pantelić, ističući da nije imao nikakve simptome tokom tog perioda.

On je pohvalio rad zdravstvenih radnika i ukazao da ne treba osuđivati one koji su se razboleli jer, kako je rekao, "niko od nas nije želeo da se razboli".

Pantelić je poručio ljudima da ne kriju da su pozitivni na korona virus.

"Strašno mi je da neko krije da je bolestan, da raznosi bolest", rekao je Pantelić i apelovao na ljude da to ne čine.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

d

13.04.2020. 09:02

Pantela moze da se testira, meni nisu dali da se testiram. Kazu - mozes se testirati ako imas simptome. Brale, ako ih dobijem, ne treba mi test.

Radojko

13.04.2020. 11:03

Kako se testirao ako nije imao simptome? Zar su promenili pravila? Nista ne razumem.

Goran

13.04.2020. 11:30

@Radojko znaš dobro kao i mnoge druge stvari ali se svi prave ludi i aminuju ludilo decenijama...

Миро Wien

14.04.2020. 18:00

testiran je iz razloga sto je boravio u milanu,za one koji zaboravljaju brzo.